Elinstallationer

Professionella installationer och elservice i Kalmar och på Öland

Välkommen till din lokala expert inom elinstallationer och service, både på Öland och på fastlandet.
Vi är stolta över att erbjuda en komplett uppsättning av elrelaterade tjänster för både privatpersoner och företag. Vårt team av erfarna elektriker står redo att hantera alla dina elbehov, stora som små.

Små & stora elinstallationer

Behöver du byta uttag eller är du i behov av fullständig elinstallation i ditt nya hus? Vi har kunskapen och erfarenheten att utföra jobbet effektivt och säkert.

Innovativ teknik med Plejd

Genom att installera en smart belysningsstyrning kallad Plejd, en liten enhet som döljs bakom befintliga strömbrytare kan du enkelt kontrollera din belysning via en app i telefonen. Med smidiga knapptryckningar skapar du anpassade, tidsbaserade scenarier för belysning samt enkelt släcker all belysning i hemmet.

KONTAKTA OSS
Elinstallationer2

Kontroller vid elanläggning

Vill du kontrollera status på din elanläggning? Vårt team går igenom varje rum och elcentral för att identifiera potentiella risker och föreslå förbättringar.

Personliga elritningar

Planerar du en utbyggnad eller ett nytt byggprojekt?
Vi hjälper dig att skapa detaljerade elritningar. Det innebär att du kan planera för lämpligt antal ljuskällor och uttag innan arbetet påbörjas, vilket i sin tur sparar både pengar och ger ett mer tillfredsställande slutresultat.

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp?

Vi guidar dig

Vi guidar dig