Solskydd för alla fönster

Solskydd är är praktiska och riktigt snygga

Vi jobbar med markiser från det svenska företaget Växjö Markisfabrik och vävar från Sandatex och Dickson. Markiserna är av hög kvalité och producerade i Sverige och gjorda för att hålla under lång tid.

Du kan få dem i en storlek som passar just ditt hus och dina önskemål, så planera ett par veckors leveranstid. Vi har vikarmsmarkiser, fönstermarkiser, vertikalmarkiser, sidomarkiser, pergolamarkiser, takmarkiser, lamellgardiner, plisségardiner och vanliga rullgardiner, sydda utifrån dina önskemål. Något som kommer mer och mer är balkongmarkiser anpassade efter balkonger med skjutglaspartier (InGlazia)

KONTAKTA OSS

Solskydd som vi erbjuder

Här nedan hittar du olika solskydd som vi erbjuder, ni kan välja markiser i färgerna grått, rött eller grönt. Kontakta oss så får ni veta mer.

Vikarmsmarkiser

Vikarmsmarkiser skönt att ha över sittplatsen ute. Skyddar mot sol och framåt kvällen behåller den lite av värmen. Skapar ombonad och hög mysfaktor!
Vill du höja mysfaktorn ytterligare kan du köpa till belysning!

Fönstermarkiser

Fönstermarkiser tillför huset ombonad och håller värmen borta på insidan.
Finns i mängder med färger och mönster, vågad och rak kappa. Så du kan skapa just den känslan du vill förmedla. Fönstermarkiser kan monteras med motor eller band

Vertikalmarkis

Vertikalmarkis är den perfekta lösningen om du vill ha insynskydd/solskydd på utsidan men ändå ljusinsläpp. Den är diskret. Den tål i utfällt läge upp till 17m/s. Jättebra för vindutsatta platser!

Lamellgardiner

Lamellgardiner är perfekt i uterummet. De kan dras ihop så de knappt syns, vinkla dem så du får lite insyn eller helt dolt. De finns i olika tyger så du kan välja ljusinsläppet. Du kan också välja till ledljuslist så du får till det där lilla extra

Plisségardiner

Plisségardiner funkar jättebra även i triangelfönster, eller andra lite udda fönsterstorlekar, sitter de högt upp fixar vi till ett extra långt snöre bara!
Finns också så du kan dra nerifrån och upp till önskad höjd. Valmöjligheterna
är många.

Rullgardiner

Rullgardiner Ett klassiskt och dekorativt solskydd med ändlösa möjligheter.
Väv finns ett stort antal färger. Från transparanta till helt mörkläggande

InGlazia

InGlazia fungerar perfekt i inglasade balkonger med öppningsbara fönsterpartier.
Rullgardinerna monteras på skenor, vilket gör det möjligt att flytta dem i sidled.

Så här går det till

DISTANS
Du kan maila över en bild på huset/fönsterpartiet,önskemål om önskad produkt, ange mått och så får du tillbaka en offert.

HEMBESÖK
Maila eller ring så får ni ett kostnadsfritt hembesök. Vi resonerar oss fram till vilken produkt som passar er, och ta fram mått utifrån det valet och återkopplar med en offert (helt kostnadsfritt)

OFFERT
Vi lämnar fast pris på produkterna inklusive montering.

RESERVATION
Är produkten motoriserad och det behövs el så tillkommer elinstallationen på det lämnade priset. Hos oss har du både montörer och elektriker på samma ställe, så du kan börja använda din produkt direkt efter montering – Bra va?

KONTAKTA OSS

KONTAKTA OSS

Hör av dig till oss om du vill veta mer om vad vi kan erbjuda!

& eller gå till vår butik och säg hej

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp?

Vi guidar dig

Vi guidar dig