Utebelysning

Lys upp ditt hem och din trädgård med våra erfarna elektriker

Förvandla din trädgård med vår service för belysning utomhus i Kalmar och på Öland med omnejd. Vi specialiserar oss på att skapa en välkomnande och säker utemiljö för ditt hem. Med en förståelse för vad som är rätt belysning för att förhöja skönheten i din trädgård och samtidigt öka säkerheten runt ditt hem.

Skapa stämning med trädgårdsbelysning

Vi hjälper dig belysa din charmiga trädgård, altandäck eller ett specifikt vackert träd och förvandlar din utemiljö till en magisk plats. Med vår expertis framhäver vi årstidernas alla färger och skapar en stämningsfull atmosfär.

Anpassade lösningar för varje behov

Varje hem och trädgård är unikt. Vi erbjuder därför skräddarsydda lösningar för din belysning, oavsett om du behöver en subtil belysning för en mysig känsla eller kraftigare ljus för säkerhet och bekvämlighet.

Läs mer om våra tjänster
Utebelysning

Säker och praktisk belysning

Förutom en stämningsfull miljö erbjuder vi praktiska lösningar för utebelysning. Belys vägen mellan din bil och entrén med energisnåla lösningar, vi installerar rörelsestyrda ljuskällor som tänds endast när någon närmar sig vilket inte bara ökar säkerheten utan som också är kostnad- och energieffektiv.

Vill du lysa upp din vardag med professionell utebelysning?

Kontakta oss idag för en konsultation, med vår kompetens och erfarenhet skapar vi en välkomnande och säker utemiljö med rätt belysning!

KONTAKTA OSS

Behöver du hjälp?

Vi guidar dig

Vi guidar dig